loading

GAMA DE VEHICULE COMERCIALE OPEL
PLATESTI PESTE 4 LUNI

Logistică, transport, distribuție? Gama Opel de autovehicule comerciale cuprinde de la modele panel van, crew cab, chassis cab până la conversii efectuate din fabrică și autospeciale de la furnizori de încredere.

 

Modelul Opel Movano este vedeta segmentului de furgoane. Gama impresionantă de variante, înălțimi și mase de încărcare propulsează modelul în fruntea segmentului.

Vivaro are toate funcțiile de conectivitate de care ai nevoie, patru tipuri versatile de caroserie, sarcină utilă de top și design atractiv. Transforma-l in biroul tau mobil Opel.

Capacitatea de până la o tonă, volumul de încărcare de 5,4 m3 și cele 2 variante de lungime fac din Opel Combo un partener de afaceri de primă clasă.

 

Toate acestea vin acum cu o oferta financiara de nerefuzat. 4 luni de gratie la achizitionarea prin Impuls Leasing este ragazul de care are fiecare afacere nevoie pentru a face achizitia deja profitabila in momentul in care incepi sa platesti pentru ea. Cu alte cuvinte, o oferta prin care noul membru al echipei tale isi plateste singur ratele la banca.

 

Gama de vehicule comerciale Opel te provoaca : Ia-ti masina germana acum si sa platesti peste 4 luni!

O oferta de nerefuzat pentru business-ul tau. Oferta este valabila prin Impuls Leasing RO IFN SA. Cele 4 luni de gratie la plata ratelor se acorda la inceputul contractului de leasing. Ofertă supusă unor termene și condiții, dedicată persoanelor juridice valabila pana la 31.03.2020

 

Pentru o oferta personalizata click aici!
Informatii despre emisii momentan nu sunt disponibile
Sus pagina