loading

Schimbarea uleiului prin Service Favorit începând
 
de la 193 RON * cu TVA (cu ulei 10W40 + filtru + manoperă pentru modelele Opel mai vechi de 4 ani, de exemplu: Astra G X14XE)

Programare Service 
Schimbarea uleiului prin Service Favorit începând

de la 265 RON* cu TVA (cu ulei 5W30 + filtru + manoperă pentru modelele Opel mai vechi de 4 ani, de exemplu: Astra H Z14XEP)

Programare Service 
Service de întreținere periodică prin Service Favorit începând

de la 389 RON* cu TVA ( pentru lucrări de întreținere la 1, 3, 5….. ani, incluzând și piese, pe baza cărții de service pentru modelele Opel mai vechi de 4 ani, de exemplu: Astra J A14XER)

Programare Service


Service Favorit

Fiecare autovehicul va ajunge la vârsta de 4 ani și Opel nu constituie o excepție. Cu toate acestea, nu înseamnă că autovehiculul nu merită aceeași atenție, service tehnic de înaltă calitate și lucrări de precizie, cum primește fiecare autovehicul Opel!

Cu ajutorul serviciului nostru Service Favorit vă puteți întreține autovehiculul dumneavoastră Opel folosind tehnologie Opel și piese originale Opel. Toate acestea la un preț mai mic decât v-ați aștepta!
 
Îngrijire perfectă pentru autovehiculele Opel mai vechi.

Autovehiculul tău Opel merită cele mai bune servicii. Dacă autovehiculul tău are o vechime de 4 ani sau mai mare, poți beneficia de ofertele noastre cu preț redus.
Ai încredere în profesioniștii de service de la Opel, care îți cunosc cel mai bine autovehiculul.

  • Schimbarea uleiului prin programul Service Favorit începând de la 193 RON* cu TVA (cu ulei 10W40 + filtru + manoperă pentru modelele Opel mai vechi de 4 ani, de exemplu: Astra G X14XE)
  • Schimbarea uleiului prin programul Service Favorit începând de la 265 RON* cu TVA (cu ulei 5W30 + filtru + manoperă pentru modelele Opel mai vechi de 4 ani, de exemplu: Astra H Z14XEP)
  • Service de întreținere periodică prin programul Service Favorit începând de la 389 RON* cu TVA ( pentru lucrări de întreținere la 1, 3, 5….. ani, incluzând și piese, pe baza cărții de service pentru modelele Opel mai vechi de 4 ani, de exemplu: Astra J A14XER)
* Ofertă disponibilă pentru autovehiculele Opel mai vechi de 4 ani în cadrul programului Service Favorit Opel. Prețurile indicate sunt prețurile maxime și pot varia în funcție de anul, modelul, tipul de motor și echipamentul autovehiculului tău, prin urmare te rugăm să contactezi un Service Opel participant la program pentru o ofertă de preț specifică și informații detaliate. Programul este valabil de la 1 martie 2019 până când se atinge limita maximă a portofoliului de servicii dedicat programului Opel Service Favorit, moment în care Opel are dreptul de a retrage programul. Programul Service Favorit se limitează la lucrările de service indicate pe site-ul www.myOpel.ro și este oferit numai clienților persoane fizice, prin intermediul Service-urilor Opel care participă la programul Service Favorit. Oferta este limitată la 3 lucrări de service pentru fiecare consumator. Oferta nu poate fi combinată cu alte reduceri. Opel își rezervă dreptul de a modifica oricând programul.
Sus pagina